10 lettbente spørsmål til

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Hva er ditt beste minne fra 2019?
Det må være turen med Hurtigruta fra Tromsø til Trondheim. Norge på sitt beste! Vakker kyst og landskap ga flotte fotografiske minner jeg vil ha med meg lenge.

Hvordan kan du bidra til en mer bærekraftig klode`?
Avfall og transport er noen av de elementene jeg kan påvirke hver eneste dag. Vi er alle sammen helt avhengige av naturen, og måten vi bruker dagens ressurser på vil ha store konsekvenser for både kloden og menneskene.

Hvis du kunne valgt opp igjen, hvilket yrke ville du da valgt?
Det må ha vært en rolle innen helsevesenet. Ha muligheten til å gjøre en forskjell for andre som ofte er på sitt mest sårbare.

Hva er din mest spilte låt/artist på spille-listen din?
Akkurat nå så er det mye 80-talls som er gjengangere på spillelisten min. Mye bra musikk fra den tiden!

Hva tror du blir den viktigste utfordringen for byggenæringen i 2020/21?

Byggevarehandelen er nok svært utsatt for ettervirkningene av epidemien som har skapt en ekstra ordinær situasjon i vårt marked. Dette kan være ettervirkninger vi vil se langt inn i 2021 og kanskje lenger. Vi ser kraftig fall i nyboligmarkedet, og dette skaper i seg selv stor usikkerhet. Den økte aktiviteten i salget til privatkunder antas å holde et høyt nivå gjennom sommer månedene 2020 da flere vil holde seg hjemme og ta ferien innenfor våre egne landegrenser. Dette høye nivået fra privatkundene antas at flater ut og normalisere seg i løpet av året.

Foretrekker du sjøen eller fjellet, hvorfor?
Sjøen. Lukten av saltvann og lyden av bølgeskvulp gir en indre ro.

Hvordan tror Byggevarehandelen fremstår i 2030?
Faghandelen vil være sterkt utsatt for lekkasje til netthandelen i årene fremover. Byggevarehandelen må være gode på omstilling og legge godt til rette for endringer som er viktige for kundene.

Omsetningen på tjenestetilbudene vil vi nok også se at vil øke kraftig. Kundene våre ønsker enkel og optimalisert handel som gir de både trygghet og gode opplevelser.

Hva ville du spurt statsministeren om?
Hvilke tiltak myndighetene vil iverksette og bidra med for å sikre etterspørselen etter byggevarer i tiden fremover.

Hva var det siste som fikk deg til å le?
Det må være når jeg startet vannkrig med ungdommene hjemme i går. Hadde glemt hvor gøy det er!

Hvem ville du spikret bordkledning sammen med en dag?
Må jo si at Espen Nakstad har imponert meg under epidemien. Han har gjennom tydelighet og egen sårbarhet klart å gi en hel befolkning trygghet i en ekstra ordinær situasjon. Relasjonsledelse på sitt beste.