BYGG REIS DEG:

Forlenger verdien av messedeltagelsen

I oktober åpnes den digitale messeplattform. Her er tanken at besøkende kan gjøre seg kjent med de ulike utstillerne som enten bare deltar med digital stand eller som deltar både med digital stand og fysisk stand under messen på Lillestrøm i perioden 20-23 oktober.

Ambisjonen er at den digitale messen skal holdes åpen kontinuerlig fra 1. oktober 2021. På den måten kan flest mulig tilbydere av varer og tjenester samles i byggenæringen på ett sted.

Dette innebærer at forbrukere og profesjonelle som har ett byggeprosjekt og er på jakt etter produkter eller tjenester kan bruke denne plattformen for å søke opp det de er på jakt etter.

Her skal man finne informasjon om alt fra A til Å, tjenestetilbydere fra arkitekt til snekker og produktleverandører fra kjeller til tak. 

Kort sagt skal du finne informasjon om alt du trenger å vite for at ditt byggeprosjekt skal bli best mulig.

Den digitale messeplattformen utvider markedet for våre utstillere og gjør våre utstillere tilgjengelig for våre besøkende uansett om du har anledning til å besøke oss på Norges Varemesse, 20-23 oktober eller om du trenger hjelp på et annet tidspunkt.

I tillegg samler vi alle faglige innlegg- og produktpresentasjoner på en plattform. 

Den digitale messeplattformen vil holdes åpen i minimum 12 måneder slik at man kan gå inn og finne informasjon fra våre utstillere både før, under og etter den fysiske messen.

Vil du vite mer om den digitale messeplattformen kan du lese deg opp
her: Salgsbrosjyre