11

Handels-
konferansen 2021

Handelskonferansen 2021 er tilbake som fysisk møteplass og gleder oss til å se deg i Oslo Spektrum, tirsdag 21. september!

På de ulike scenene i Oslo spektrum er mingleområdet kraftig utvidet og du møter en rekke virksomheter, som gleder seg til å vise frem det nyeste innen og rundt retail.

Analyse
Stoler du på magefølelsen? Som handelsaktør i et raskt skiftende marked fatter du beslutninger daglig. Har du tilgang til oppdaterte tall og fakta? Vet du faktisk hva kunden din vil ha?

Handelskonferansen 2021 gir deg innblikk i forbrukertrender, innhold fra handelsrapporten 2021/2022 og bruk av data og systemer som hjelper deg å ta beslutninger i dag, og for fremtiden.

Digitalisering
Stadig flere produsenter og leverandører tester ut teknologi som gjør det mulig å vite akkurat hva du trenger, leverer det når du trenger det – der du befinner deg – enten det er hjemme hos deg selv, på jobb eller mens du går rundt i byen. Hvilken rolle tar din virksomhet i denne digitale utviklingen? 

Aldri har vi visst så mye som vi vet i dag – om hvor lite vi vet om morgendagen. Teknologi gir uante muligheter og det eneste vi er sikre på er at butikken din ikke er den samme om 10 år.

Hvilke muligheter gir bruk av 3D-printing, kunstig intelligens, talegjenkjenning og stemmebetaling din butikk de neste 10 årene?

Hva skal vi i byen å gjøre hvis alt kan gjøres på nett? Hvilke tjenester lokker dine kunder til byen i fremtiden?

Flere og flere bor i byen og ingen har boder til å lagre ting i. Delingsøkonomien er avgjørende for menneskers måter å bo på i fremtiden.
Hvilke tjenester skal du levere til folk som må leie i stedet for å eie?

Bærekraft
Hva skal handelsnæringen tjene penger på hvis vi ikke skal tjene penger på bruk og kast? Nordmenn er vinnere i et lite hyggelig mesterskap; Vi er europamestere i forbruk og ligger rundt 30 prosent over snittet enn i resten av Europa. 

Hvordan kan vi forlenge levetiden på produktene vi selger?

Og hvordan sikrer vi at materialene gjenvinnes og brukes til nye produkter når levetiden er over?

Vi kan ikke løse morgendagens behov med gårsdagens løsninger.

Vi viser deg hvordan handelsnæringen kan se ut i 2030 – under årets handelskonferanse
– Reimagine retail.

Byggevarehandel på Handelskonferansen
Fra Byggevarehandel møter du Kjell Paulsrud fra Neumann Bygg på scenen under Handelspraten med Harald.

I fremtidens by kan du besøke blant andre Tørn, som god representant for både bærekraft og byggevarer.

Se hele programmet og
meld deg på: www.handelskonferansen.no