Småstoff

Sammenslåing

Bleiker og Asker Sentrum Begravelsesbyrå AS og Slemmestad begravelsesbyrå er solgt til Buskerud Begravelsesbyrå AS.

Vi har de siste årene tenkt mye på hva vi skulle gjøre med byrået nå som vi har kommet litt opp i årene, og etter 20 år med døgnvakt så var ikke valget så vanskelig da vi fikk et tilbud om å bli innlemmet i det veletablerte byrået Heder Buskerud Begravelsesbyrå AS.

Kunder og samarbeidspartnere vil ikke merke noen forskjell da vi fortsatt vil jobbe i samme ånd som tidligere hvor de etterlattes ønsker og behov hele tiden står i fokus. Vi vil fortsatt ha kontor på de samme stedene og det vil være de samme personene som jobber der. Telefon-nummer og e-post blir som før.

Byrået blir nå lagt under Buskerud Begravelsesbyrå AS som en avdeling, på linje med våre øvrige byråer i distriktene. Det betyr at Buskerud Begravelsesbyrå AS vil ha en samlet forventet årlig omsetning på rundt 42 millioner kroner og omtrent 1.000 oppdrag årlig. Dette fordelt på 25 ansatte og ni kontorer i syv kommuner.

Til informasjon vil vi etter hvert bytte navn til et kortere og enklere navn. Vi vil da hete Heder Asker begravelsesbyrå AS og Heder Slemmestad begravelsesbyrå.

Hanne Ottmann | Christen Ottmann | Lars Arnevig | Thomas Kollen

Dahls begravelsesbyrå kjøper Gravferdsgruppen

Gravferdsgruppen består av byråene Gravferdshjelpen, Arna Gravferdsbyrå, Bergen Begravelsesbyrå, Samdals Begravelsesbyrå og Vatne Begravelsesbyrå. Daglig leder og eier, Ragnhild T. Kristing overlater roret til ny eier.

Dahls begravelsesbyrå er en del av Jølstad, og Gravferdsgruppen-byråene blir da også medlem der. De beholder firmanavn og ansatte. Alle i Dahls og Gravferdsgruppen gleder seg over oppkjøpet, og ser frem til et fruktbart samarbeid fremover.

Ny adm. dir. ansatt i FONUS AS Norge

Terje Eid-Hviding er ansatt Fonus-konsernet som administrerende direktør for å lede FONUS AS i Norge fra 1.9.2020

I hele sin karriere har Terje Eid-Hviding jobbet med utvikling av mennesker, organisasjoner og selskaper i selskaper som Haukeland sykehus, Disneyworld og SAS. Han har hatt lederroller i SAS, KPMG og UD, noe som også betydde tre år ved FNs hovedkvarter.

Han har vært HR-sjef i Telenor Broadcast og globalt ansvarlig for utviklingen av den norske staben. De siste 1,5 årene har han vært seniorkonsulent i konsulentvirksomheten Assessit hvor han har jobbet med utvikling av ledere, team og organisasjoner.

Terje har en grad i samfunnsvitenskap og pedagogikk og har bygget videre på sin kompetanse med en MBA i strategisk ledelse ved Norges Handelshøyskole. Han har også gjennomgått ledertrening gjennom BI, INSEAD og IMD.

Marita Eikenes går fra samme tidspunkt over i en deltidsstilling med fokus på oppkjøpsstrategi i selskapet.