Bent fra Fonus gikk av med stil

Bent Rosseland, kjent for sitt glimt i øyet, sin lune og gode væremåte, har gått av med pensjon.

Camilla Bergan, markedsansvarlig i Fonus

Bent er en kjent hedersmann i bransjen, også blant kolleger i andre byråer, og andre som jobber innenfor bransjen i andre roller.

I juni hadde han sin siste uke som gravferdskonsulent i FONUS. Og han trodde nok at dagen skulle forbigå i stillhet, men kollegaene hadde andre planer for Bent. Mandagen, den siste uken, ble han hyllet av kollegaer med god mat, kaker, mange taler, gaver, en rekke video hilsninger fra kollegaer og andre folk i bransjen. I tillegg fikk
administrerende direktør Terje Eid-Hviding æren av å dele ut medaljen for lang og tro tjeneste, gitt av Det Kongelige Selskap for Norges Vel. I 42 år har Bent vært i bransjen, og godordene om Bent er mange, både fra nær og fjern.

– Det er når ingen har merket at vi var til stede vi har gjort en god jobb, sier Bent selv, men vi er sikker på at Bent har blitt lagt merke til, da han er en som har gjort en forskjell i manges liv, med sin tilstedeværelse og rolige måte å håndtere det som måtte dukke opp av utfordringer. Det er mange, spesielt i Østfold som kjenner Bent.

Han har fulgt tusenvis av østfoldinger på sin siste reise. Vi takker Bent for fantastisk innsats. En mann som virkelig har utført jobben som gravferdskonsulent på en utmerket måte.

Id-kort

ID-kort kan bestilles hos Virke Gravferd ved å sende en e-post til gh@virke.no. Kortet inneholder fargebilde med hvit bakgrunn, navn på begravelsesbyrå og på den ansatte.

ID-kortet koster 150 kr, kortholder med klips 25kr og kortholder med snor 35kr (alle priser er eks. mva).